ארוחה ב5 דקות! ריזוטו פטריות של השף יוחנן

אסתי חדד Comments Off on ארוחה ב5 דקות! ריזוטו פטריות של השף יוחנן
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מאת: השף יוחנן למביאסי, מתוך פינת המתכונים "הסודות של השף יוחנן".

זמן עבודה: 5 דק' רמת קושי: קל כשרות: פרווה כמות: 4 מנות

מצרכים:

1 כף שמן זית
350 גר' פטריות חתוכות
100 גר' קינואה
1 ליטר מרק ירקות חם (אפשר מ1-2 כפות אבקה)
175 גר' אורז ריזוטו
חופן טימין

לריזוטו חלבי: גבינת פרמז'ן מגוררת

האזינו לשף יוחנן מסביר בפינתו על אופן הכנת המתכון:

אופן ההכנה:

לחמם שמן בסיר ולטגן את הפטריות 2-3 דק', מוסיפים את הקינואה ומערבבים עוד כדקה.
מנמיכים את האש ושופכים את ליטר הציר מרק כשהוא חם.
מוסיפים את הריזוטו ומערבבים לאט לאט.
מכסים את הסיר ומבשלים 5 דק', מוציאים את המכסה ומערבבים. מבשלים עד שהאורז מוכן.

טיפ: אפשר לחלק את הציר ל3 שלישים, מבשלים את הריזוטו עם השליש הראשון של הציר, אחרי שהוא נספג מוסיפים עוד שליש, מערבבים ומוסיפים את השליש האחרון.



0 תגובות